søndag den 23. marts 2008

Påskesysler

Jeg har fået gjort mit livstykke færdigt, og det har kun taget 10 dage at strikke det, da jeg fik mig taget sammen til at trævle det første forsøg op, som jo blev alt for stort. Jeg slog maskerne op onsdag i sidste uge og lukkede af og hæftede de få ender der var i fredags, dejligt med sådan et nul-monterings projekt. Det er strikket i originalgarnet fra Geilsk, og der er kun gået 105 gram til str. small.
Jeg har haft det på til påskefrokost i dag, og det passede perfekt til min nye skjortebluse, men på grund af vejret droppede jeg at trække i nederdel, jeg er en udpræget buksepige, så der skal noget til hvis jeg skal lokkes til at gå i nederdel, og det blev så heller ikke idag. Men livstykket går jo også fint til et par cowboy bukser.


Ungdommen har indtaget huset i de sidste par dage. Den har stået på sofahygge med pc-erne. Her ses de to sønner og svigersønnen i sofaen, på et tidspunkt sad datteren også der med en bærbar, men det nåede jeg ikke at få billede af

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Sonja
Sikke et dejligt "livstykke" du har her ... flot!

Jeg har fået mig et livstykke i æblegrøn istedet for et påskeæg - så snart må jeg i gang med mit livstykke.

Mener du str. er store i det?

hygge til dig
kh
Marianne H, Mols

Sonja L sagde ...

Mange tak for rosen Marianne.
Jeg tror det er både min strikkefasthed og str. der var problemet. Jeg startede på en str. M på p. 3, men det blev alt for stort og løst, så strikkede jeg den på p. 2,5 og str. S og fulgte opskriften med antal pinde, så nu passer den perfekt, og er rigtig dejlig at have på.
Jeg bruger normalt str. m i bluser.
God fornøjelse med dit livstykke.

Kh Sonja

Anonym sagde ...

Hei! Så flott ditt livstykke er blitt. Nydlig farge.
Hilsen Heidi/kattemor, Norge