mandag den 26. maj 2008

Nå ja - og så var det jo lige....


at jeg havde fødselsdag engang først på måneden. Jeg havde ønsket mig et par strikke bøger, men min familie mener jeg selv må købe mit strikke grej, så jeg fik en del penge, som jeg så kunne bruge til hvad jeg mente jeg måtte eje. Jeg tog så lige på en lille soldetur her.

Jeg har købt Serafias sommer i grøn silke-hør, jeg glæder mig til den bliver færdig

Der strikkes stadig


Jeg må vidst heller få vist lidt frem af hvad jeg har gang i, men først lige et billede af 2 par strømper, som jeg har fået færdig i løbet af en sidste måneds tid. Parret til højre er fra Six Socks KAL og mønsteret kaldes Butterflies & Bees, det er nogle rigtig dejlige sommerstrømper, i et kønt hulmønster, som lige luner nok på en kølig sommeraften.
Parret til venstre er strikket af 2 forskellige rester af strømpegarn.
Et af mine "regler" i "Brug dit garnlager" var jo at få brugt noget af alt mit strømpegarn i løbet af året, og jeg har da foreløbig fået strikket 6 par færdige i år.

Jeg deltager jo også i en anden KAL hvor opgaven også er et hulmønster, absolut ikke automatstrik, så det bliver ikke til så mange pinde ad gangen.
Mit TV strikketøj er denne bomuldsbluse fra Vivian Høxbros bog Skyggestrik, meeeen man skal nu alligevel huske at kikke på strikketøjet, for ellers risikerer man at der går kludder i skyggerne.
Her er jeg i gang med at rette en fejl som jeg opdagede efter 26 pinde, så jeg forsøgte lige at skyde genvej uden at trævle alle 26 pinde op, jeg synes det ser ud som om det lykkes.